Båt på sjøen

Hjem / Om EXBO

Velkommen til Exbo Eiendomsmegling

Vi i Exbo eiendomsmegling jobber etter Slagordet Vi Kan Sørlandet. Vi er lokalmegleren som kjenner hver krinkel og krok i ditt nærområde. Dette tror vi er avgjørende for både deg som kjøper og deg som selger. Det og kjøpe og selge bolig er ett stort skritt å ta og det er noe man bare gjør noen få ganger i løpet av livet. Dette tar vi i Exbo på største alvor. Exbos målsetning er å ha de mest fornøyde kundene på Sørlandet. Dette forplikter!

Exbo eiendomsmegling er tror at den megleren som klarer å skaffe flest interessenter på eiendommen din, er den megleren som har størst sjanse til å oppnå høyest mulig pris. Spør oss om hvordan vi jobber når du er i kontakt med oss.

Hvert år selger Exbo ca 1000 små og store perler på Sørlandet. Vi er derfor blant de 3 store meglerene i landsdelen.I tillegg til å være opptatt av høyest mulig pris, er vi i Exbo opptatt av at salget for kjøpere og selgere skal gjennomføres på en slik måte at alle kan se hverandre i øynene etter at en avtale er inngått. Derfor går alle eiendommer som selges via Exbo gjennom vår egen kvalitetsavdeling. Du som kunde enten som kjøper eller selger, skal oppleve at vi Exboere er engasjerte, troverdige og glade.

På våre syv lokalkontorer fra Lyngdal i Vest til Arendal i Øst sitter det topp motiverte meglere som ønsker å gjøre alt for at du skal bidra til at vi når vår målsetning med å ha de mest fornøyde kundene å Sørlandet!

Gratis muntlig verdivurdering

Gratis muntlig verdivurdering

Skal du selge boligen din? Vi er lokalmegleren som selger boliger over hele Sørlandet.
Vi kan Sørlandet!

Få tilbud fra din lokale megler