Sjøen

Hjem / Kjøpe bolig / Finansiering

Vi kan lokalmarkedet vårt

Exbo er delvis eid av Lillesands Sparebank, Søgne og Greipstad Sparebank og Flekkefjord Sparebank  – dette er til din fordel! Sammen er vi eksperter på lokalmarkedet og vi jobber hele tiden for å kunne gi kundene våre den aller beste servicen. Den lokale kunnskapen er uvurderlig når man skal behandle en finansieringssøknad. Lurer vi for eksempel på hvordan et byggeprosjekt ligger an, avtaler vi gjerne et besøk på byggeplassen – noe som er både spennende og lærerikt. Det ville ikke vært like enkelt hvis det var snakk om finansiering av et prosjekt langt unna.

Gratis etableringsgebyr

Sammen gir vi deg gratis etableringsgebyr fra både Søgne og Greipstad Sparebank og Exbo. Verdi: 5000,-

Søk om finansiering

Gratis etableringsgebyr

Sammen gir vi deg gratis etableringsgebyr fra Lillesand Sparebank og Exbo. Verdi: 5000,-

Søk om finansiering

Litt om Søgne og Greipstad Sparebank

Banken er her for å bidra til å realisere drømmer samtidig som vi støtter dere med rådgivning rundt risikobildet og belyser ting som vi ser kan bli utfordrende opp mot privatøkonomien. Vi jobber for å skape glede og verdier i vårt møte med kunder og lokalsamfunnet. Gjennom Lokalbankfondet til Søgne og Greipstad Sparebank delte banken i 2019 ut totalt 2,9 millioner kroner til lag og foreninger. I tillegg sponset banken lokal frivillighet direkte med rundt 600.000 kroner. .

Litt om Lillesands Sparebank

Du finner oss i sentrum av Lillesand, Grimstad og i Høvåg. Gjennom våre produktselskaper er vi et komplett finanshus for alle våre person- og bedriftskunder. Vi er stolte over å være et selvstendig finanskonsern med en sentral rolle i mye av den verdiskapingen som skjer lokalt. Vi er rådgiverbanken, med fokus på å gi den beste kundeopplevelsen gjennom hele livsløpet.

Litt om Flekkefjord Sparebank

Flekkefjord Sparebank er ikke bare en bank, vi er også en aktiv og ansvarlig samfunnsaktør i regionen. Dette handler ikke bare om lån, sparing, sponsorater og gavefond. Det handler også om miljø, etikk og andre viktige samfunnsspørsmål. Dette er integrert i alt vi gjør. Vi er avhengig av alles tillit, og derfor jobber vi kontinuerlig for å gjøre oss fortjent til den tilliten.

Vi kan hjelpe deg med dette og mye mer:

  • Hvor mye kan du låne?
  • Hvor mye egenkapital trenger du?
  • Hvordan ordner man mellom finansiering?
«Det jeg liker best med Søgne er at vi har så mange ildsjeler som bruker fritiden på å gjøre dette til et bra sted å bo»
- Monika