Sjøen

Hjem / Kjøpe bolig / Finansiering

Vi kan lokalmarkedet vårt

Vår jobb er å gi deg som kunde mindre å gruble på. Derfor går megler og bank hånd i hånd hos oss. Sammen med Lillesands Sparebank, Søgne og Greipstad Sparebank og Flekkefjord Sparebank gir vi deg en helhetlig opplevelse og forenkler prosessen. Vi tar oss av detaljene, slik at du kan føle deg trygg og fokusere på dine planer og drømmer.

I våre sparebanker får du din egen rådgiver som følger deg opp gjennom hele prosessen. Sammen er vi eksperter på lokalmarkedet, og vi jobber hele tiden for å gi kundene våre den beste kundeopplevelsen.

Gratis etableringsgebyr

Sammen gir vi deg gratis etableringsgebyr fra både Søgne og Greipstad Sparebank og Exbo. Verdi: 5000,-

Søk om finansiering

Gratis etableringsgebyr

Sammen gir vi deg gratis etableringsgebyr fra Lillesand Sparebank og Exbo. Verdi: 5000,-

Søk om finansiering

Litt om Søgne og Greipstad Sparebank

Banken er her for å bidra til å realisere drømmer samtidig som vi støtter dere med rådgivning rundt risikobildet og belyser ting som vi ser kan bli utfordrende opp mot privatøkonomien. Vi jobber for å skape glede og verdier i vårt møte med kunder og lokalsamfunnet. Gjennom Lokalbankfondet til Søgne og Greipstad Sparebank delte banken i 2019 ut totalt 2,9 millioner kroner til lag og foreninger. I tillegg sponset banken lokal frivillighet direkte med rundt 600.000 kroner. .

Les mer om Søgne og Greipstad Sparebank her: www.sgsparebank.no/

 

Lillesands Sparebank - din lokalbank i Lillesand og Grimstad

Lillesands Sparebank er en bank som bryr seg! Her møter du engasjerte ansatte som vil gi deg den beste kundeopplevelsen og god og personlig rådgivning om lån, sparing og forsikring. Som kunde i Lillesands Sparebank får du konkurransedyktige priser og kundeutbytte på både lån og innskudd. Overskuddet går tilbake til lokalmiljøet i form av årlige gaver og tilskudd.

Les mer om Lillesands Sparebank her: www.lillesands-sparebank.no

Litt om Flekkefjord Sparebank

Flekkefjord Sparebank er ikke bare en bank, vi er også en aktiv og ansvarlig samfunnsaktør i regionen. Dette handler ikke bare om lån, sparing, sponsorater og gavefond. Det handler også om miljø, etikk og andre viktige samfunnsspørsmål. Dette er integrert i alt vi gjør. Vi er avhengig av alles tillit, og derfor jobber vi kontinuerlig for å gjøre oss fortjent til den tilliten.

 

Les mer om Flekkefjord Sparebank her: www.flekkefjordsparebank.no

Vi kan hjelpe deg med dette og mye mer:

  • Hvor mye kan du låne?
  • Hvor mye egenkapital trenger du?
  • Hvordan ordner man mellom finansiering?
«Det jeg liker best med Søgne er at vi har så mange ildsjeler som bruker fritiden på å gjøre dette til et bra sted å bo»
- Monika