Hva er din bolig verdt?

Send inn skjema under her og få en gratis muntlig verdivurdering *

*Gratis muntlig verdivurdering gis til alle boliger som ligger inntil 20 km fra våre kontorer.

Vi lager E-Takster på alle boliger og fritidsboliger og for alle banker.

Exbo er lokalmegleren og gjennom mange års megling på Sørlandet har vi samlet opp ett betydelig boligkjøperregister, der vi til enhver tid har interessenter til akkurat din bolig.

Når du har tatt kontakt med oss så kommer en av våre meglere på besøk til deg. På befaringen gjennomgår vi eiendommen nøye. Det er du som selger som kjenner eiendommen din best, vi ønsker å få vite alt du vet så fortell oss gjerne dette på befaring eller telefonsamtalen før vi kommer hjem til deg.

Det er viktig for oss at du forteller oss hvilke kvaliteter eiendommen hadde som gjorde at du kjøpte eiendommen i sin tid. Dette er opplysninger som kan være nyttige å ta med i salgsoppgaven osv når den tid kommer.

Salgsprosessen

Etter at eiendommen er gjennomgått så setter vi oss ned og gjennomgår salgsprosessen samt fyller ut oppdragsskjemaet. Dette skjemaet viser hva slags kostnader som påløper og det er dette skjemaet som gir oss lov til å arbeide med salget av din eiendom.

Her gjennomgår vi salgsstrategien for akkurat din bolig, hvilken markedsføring som skal til, hvor vi tror kjøpergruppen er, hvor disse orienterer seg om bolig. Vi forteller om aktive og passive boligkjøpere. Vi i

De mest fornøyde kundene på Sørlandet

Exbo er opptatt av at interessenter av din bolig skal få den beste oppfølgingen , gjennom tett og selgende dialog. Vi vet at den megleren som klarer å skaffe flest interessenter er den megleren som har størst sjanse til å oppnå høyest mulig pris.

Exbo sin målsetning er å ha de mest fornøyde kundene på Sørlandet, gjennom å utvise glede, engasjement og troverdighet.

Skal du selge bolig? Refinansiere ditt lån eller søke om nytt lån? Eller ønsker du bare å vite hva din bolig er verdt?

Fyll ut skjemaet, så tar en av våre lokale eiendomsmeglere kontakt med deg.

Vi gleder oss til å komme hjem til deg!

Finn en megler nær deg