Avanserte digital markedsføring

 

Exboneringspakken, et verdifullt salgsverktøy for ditt boligsalg! Spesielt innen markedsføring og bruk av sosiale medier har det blitt utviklet mye nytt. Vi i Exbo skal være fremst i skoene når det gjelder de digitale løsninger og nå flest mulig interessenter til nettopp din bolig. Dette gir raskere salg og bedre priser, sier Heidi Camilla Gabrielsen, kjedesjef for Exbo Sørlandet.

 

Fra boligavis til målrettet digital annonsering

Vi skreddersyr en digital annonsepakke til din bolig og målretter den slik at annonsen blir synlig for de vi mener kan være potensielle kjøpere. Annonsene for din bolig blir synlig på mange digitale flater, fra aviser, nettsteder, Facebook, Instagram med mer. Rapporter fra eiendomsverdi, som måler omsetningshastighet for alle boliger i markedet, viser at Exbo har en gjennomsnittlig omsetningshastighet som er 11 dager bedre enn restmarkedet. Vi mener at dette er en tydelig indikator på at Exboneringspakken fungerer meget bra. Exbo var først ute på Sørlandet med  bruk av sosiale medier og digital markedsføring.

Før Exboneringspakken var boligavisen vår det fremste markedsføringsmiddelet vi hadde. Samtidig merket vi jo at avisannonser ble sett av stadig færre, samtidig som folk flest var stadig mer på Facebook og andre sosiale medier, sier kjedesjefen.

 

Flere folk på visning gir høyere salgspris

Exboneringspakken gir flere interessenter på visning og gjør at du kan forvente en høyere salgspris. Med Exboneringspakken målretter vi boligannonsene våre for de vi vet er interessert i slike boliger, sier Heidi. Det er også viktig å få med de som ser boligen, faller pladask og kjøper! Altså de passive boligkjøperne!

Med den nye markedsføringen kan vi målrette annonseringen til de vi vil, det kan være de vi vet har kikket på en liknende bolig eller allerede ligger inne som boligsøkere i våre registre.

Når vi får inn en ny eiendom for salg, er det første vi gjør å matche eiendommen opp mot de vi vet er på jakt etter bolig av denne typen i dette området. Disse vil bli invitert på visning og få tilsendt prospekt. Vi ser synergieffektene av å være en megler som er tilstede på hele Sørlandet fra Lyngdal i vest til Arendal i øst, da flere og flere flytter over kommunegrensene sier Gabrielsen. Vi har siden 2004 drevet eiendomsmegling på Sørlandet. Og vår store kundedatabase gir deg som boligselger en unik mulighet til å nå ut til de som er på boligjakt.

Antallet som dukker opp på visning er mindre tilfeldig enn du skulle tro, vi kan måle ulik effekt av ulik markedsføring i antallet besøkende. For en boligselger kan nok løsningene virke like, men det er stor forskjell på hvordan de fungerer.

Vi har kjørt flere tester og vet at Exboneringspakken gir oppimot 20% flere besøkende på visning på boliger der annonseløsningen er brukt, enn boliger solgt uten. I tillegg til dette selger vi eiendommene i snitt 11 dager raskere enn våre konkurrenter på Sørlandet !

Teknologien er vårt ikke altfor hemmelige våpen!

 

7 av 10 velger Exboneringspakke

Ved mitt kontor i Markens gate  har vi hittil i år brukt Exboneringspakken i markedsføringen på 7 av 10 solgte boliger, forteller daglig leder avd. Markens, Terje Skaara. – Jeg er helt overbevist om at det er i våre kunders interesse å benytte Exboneringspakken når de annonserer boligen.

Selvfølgelig er vi også til stede på finn.no, men portalen er stor og det er viktig ikke å drukne i mengden. I tillegg vet vi av erfaring at mange tar pauser i den aktive boligjakten, de drar på ferie og er travle. Kanskje kikker de egentlig ikke i det området din bolig ligger i det hele tatt, men så dukker drømmeboligen opp i feeden deres!

Vår jobb som eiendomsmegler er å sikre at flest mulig ser din bolig.

I tillegg så er det aller viktigste måten meglere hos Exbo håndterer alle som er på visninger, eller i dialog med megler. Her jobber vi kontinuerlig med å trimme meglerne våre til å «bære alle interessenter» på gullstol både med tanke på service, salg og proaktivitet. Strategi i budrunde og god opplevelse er viktig for å få mest mulig for boligen din, sier salgsleder i Exbo , Pål Ødegård.

 

Vi sørger for at de riktige menneskene ser at din bolig er for salg!