1. Hvis ikke du var eiendomsmegler, hvilket yrke ville du ha valgt?

Definitivt byggmester. Jeg er glad i å bygge og trives med lage ting med hendene. Jeg prøver å være handy i hverdagen.

2. Hvorfor skal folk velge Exbo? Hva gjør Exbo annerledes?

For min del handler det om å opparbeide seg personlig tillit med kundene. Jeg som megler skal være ærlig og trygg. Vi har et mål om å ha de mest fornøyde kundene på Sørlandet.

Exbo har vært veldig framoverlent siste tiden. Spesielt satsingen på sosiale medier og annonsering. Vi jobber hardt med presentasjonen av boliger.

3. Hva er den dyreste boligen du har solgt?

9,2 millioner kroner for en bolig på Møvik. Akkurat nå har jeg ute en bolig for salg til 12 millioner, også det på Møvik.

4. Hva er det pinligste opplevelsen du har hatt som megler?

Jeg skulle på verdivurdering av en hytte på Flekkerøy og tok båten. En skikkelig solskinnsdag og eierne stod på brygga for å ta meg i mot. På nabobryggene var det også masse folk. Da jeg skulle legge til båten tråkket jeg feil og kom borti gassen, så jeg braste hardt inn i bygga. De aller fleste fikk med seg episoden og jeg husker at de jobbet hardt med å holde seg fra å le. Det hadde vel egentlig vært mindre flaut om de lo. Da jeg var ferdig og skulle legge fra land, var det en del øyner rettet mot meg, for å si det slik.

5. Hvordan ser meglerbransjen ut om ti år? Blir meglerne overflødige?

Fremtiden blir nok rettet inn mot større bruk av internett og nye digitale løsninger. Selgere vil ha bruk for personlige konsultasjoner med megler i mange deler av salgsprosessen. Andre deler blir kanskje automatisert.