Vi trenger flere eiendomsmeglere til våre kontorer i tidligere Aust Agder og leter etter de rette kandidatene. Den riktige kandidaten kan være både erfarne eller nyutdannede eiendomsmeglere. Søker må være utdannet eiendomsmegler eller under utdannelse. Faste stillinger.

Vi ønsker at du innehar en serviceinnstilling utover det normale, et sterkt ønske om suksess, vilje og evne til å begeistre samt en positiv grunnholdning til livet. Søkeren må være ferdig utdannet eiendomsmegler eller gå siste året på skolen.

 

Vi kan tilby den rette:

  • Spennende og varierte arbeidsoppgaver i et positivt og trivelig arbeidsmiljø.
  • Hjelp, støtte og opplæring til å bli blant de beste meglerne i bransjen.
  • Gode lønnsbetingelser og karrièremuligheter for de beste.

Exbo har et godt apparat for å lære opp nyutdannede meglere til å bli selvstendige meglere i løpet av kort tid. Exbo holder fokus på god faglig opplæring samt mye fokus på salgstrening med mer.

Om arbeidsgiveren

Exbo eiendomsmegling i Aust Agder er en meget etablert meglerbutikk og selger mye boliger og fritidseiendommer i området. Exbo er delvis eiet av Lillesands sparebank og har derav god markedsandeler og stor oppdragsinngang. Vi er i dag et veldig bra team med 4 etablerte eiendomsmeglere. Exbo Sørlandet AS ble etablert i 2004 og er en meglerkjede med kontorer i Flekkefjord, Lyngdal, Farsund, Kvinesdal, Mandal, Kristiansand (Markens og Vågsbygd), Lillesand, Grimstad, Arendal, Birkeland, Evje og Hovden. Exbo Eiendomsmegling har siden oppstarten for 17 år siden vokst til å bli en betydelig aktør på Sørlandet. Exbo Eiendomsmegling er den lokale eiendomsmegleren som selger små og store perler over hele Sørlandet. Vi setter pris på kolleger som lar seg begeistre av salg og resultater og hos oss skal det være korte beslutningsveier og gode påvirkningsmuligheter for alle ansatte.

Vi søker etter etablerte og/eller nyutdannede eiendomsmeglere til vårt kontor i Lillesand. Det er ønskelig at søker har lokal tilknytning til Lillesand.
Vi søker en eiendomsmegler/nyutdannede studenter og en daglig leder til vårt kontor i Grimstad. Gjerne med lokal tilknytning.

Til vårt kontor i Arendal søkes 1 eller 2 kandidater som eiendomsmegler/fullmektig.

Exbo har et godt apparat for å lære opp nyutdannede meglere til å bli selvstendige meglere i løpet av kort tid. Exbo holder fokus på god faglig opplæring samt mye fokus på salgstrening med mer.

Skriftlig søknad sendes på mail til: Pål Ødegård salgssjef i Exbo-Sørlandet AS po@exbo.no eller tlf 95138528