Ett steinkast fra kanalen og sjøkanten – parkeringskjeller, heis og høy kvalitet, fantastisk utsikt og masse sol, ja til og med båthavn med mulighet til å kjøpe egen båtplass få meter fra leiligheten..

Det er en glede for Exbo Prosjekt og Exbo sin avdeling i Mandal å kunne starte salget på dette meget spennende prosjektet på Spangereid.

Våre inntrykk som meglere når prosjektet ble forevist oss første gang var utelukkende positive. Den unike beliggenheten nær sjøen, muligheten for egen båtplass i småbåthavna, utsikten og solforholdene.. Hvor mye mer kan man ønske seg?

Når i tillegg utbygger leverer leilighetene av så høy standard både innvendig og utvendig/fellesarealer, i tillegg til parkeringskjeller og heis, er vårt klare inntrykk at her blir det både godt og enkelt og bo! Prosjektet selges som selveierleiligheter, der sameiet har ansvaret for vedlikehold og stell av fellesarealer og utearealer. Så behovet for egen plenklipper, hekksaks og snøskuffe forsvinner kjapt når man flytter inn her!