Lillesands Sparebank og Exbo Sørlandet har inngått en avtale om samarbeid.

I bunn for samarbeidet er at vi har felles syn på hvordan gode kundeopplevelser skal skapes og felles ambisjoner om vekst i Lillesand. Dette skal komme våre kunder til gode, som vil oppleve et mer komplett tilbud.  

Exbo Lillesand er en veletablert meglerbutikk etablert i 2005 og er en del av kjeden Exbo Sørlandet. Fra kontoret i Lillesand, selges det boliger både i Lillesand og på Birkeland og har en stor kundekrets og høy markedsandel. Exbo Sørlandet AS ble etablert i 2004 og er en privateid meglerkjede med kontorer i Mandal, Kristiansand, Vennesla, Lillesand, Grimstad, Arendal og Hovden. Exbo Eiendomsmegling har siden oppstarten for 11 år siden vokst til å bli en betydelig aktør på Sørlandet.

 

lillesands sparebank 4

 

 

Lillesands Sparebank er en selvstendig lokal sparebank som ble etablert i 1852. Siden har banken utviklet seg i takt med endringene i lokalsamfunnet. Gjennom over 160 år har de fleste i Lillesand hatt sparepenger eller lån i sparebanken. Det lokale næringslivet har hatt stor nytte av en bank som kjenner lokal markedet til fingerspissene. I dag er Lillesands Sparebank en moderne bank med et fullverdig tilbud til privat- og bedriftskunder. Samtidig er banken stolt av sin historie, og er fortsatt levende opptatt av å bidra til positiv utvikling i Lillesand!

Vi ønsker å samarbeide om å vokse videre steg for steg og med fokus på det vi hver for oss kan best.

Avtaleinngåelsen ble i dag markert med et fellesmøte for alle ansatte i Lillesand!

 

Lillesands sparebank 2