Hjem / Takk for visningspåmelding

Takk for din påmelding til visning!

Hei, tusen takk for at du har meldt deg på visning!
Megler vil kontakte deg for nærmere visningstidspunkt.
Vi gleder oss til å treffe deg!

Vi i Exbo har samarbeid med banker og vil gjerne tilby deg en gratis og uforpliktende muntlig verdivurdering av din nåværende bolig. Vår e-post er post@exbo.no

Se mer informasjon om Exbo under:

Les mer:

Bli kjent med din megleren Lillesands Sparebank Søgne og Greipstad Sparebank Flekkefjord Sparebank

Kjenn din eiendomsmegler

Hvor godt kjenner du eiendomsmegleren du skal velge? Hos Exbo tilbyr vi mer av oss selv! Bli litt mer kjent med din lokale megler.

Les mer

Litt om Lillesands Sparebank

Du finner oss i sentrum av Lillesand, Grimstad og i Høvåg. Gjennom våre produktselskaper er vi et komplett finanshus for alle våre person- og bedriftskunder. Vi er stolte over å være et selvstendig finanskonsern med en sentral rolle i mye av den verdiskapingen som skjer lokalt. Vi er rådgiverbanken, med fokus på å gi den beste kundeopplevelsen gjennom hele livsløpet.

Les mer

Litt om Søgne og Greipstad Sparebank

Banken er her for å bidra til å realisere drømmer samtidig som vi støtter dere med rådgivning rundt risikobildet og belyser ting som vi ser kan bli utfordrende opp mot privatøkonomien. Vi jobber for å skape glede og verdier i vårt møte med kunder og lokalsamfunnet. Gjennom Lokalbankfondet til Søgne og Greipstad Sparebank delte banken i 2019 ut totalt 2,9 millioner kroner til lag og foreninger. I tillegg sponset banken lokal frivillighet direkte med rundt 600.000 kroner.

Les mer

Litt om Flekkefjord Sparebank

Flekkefjord Sparebank er ikke bare en bank, vi er også en aktiv og ansvarlig samfunnsaktør i regionen. Dette handler ikke bare om lån, sparing, sponsorater og gavefond. Det handler også om miljø, etikk og andre viktige samfunnsspørsmål. Dette er integrert i alt vi gjør. Vi er avhengig av alles tillit, og derfor jobber vi kontinuerlig for å gjøre oss fortjent til den tilliten.

Les mer