Eiendomsmegler i Exbo

Exbo avdeling Lillesand er en meget etablert eiendomsmeglerbutikk og er markedsledere på boligsalg i området. Vi sitter i trivelige kontorer på brygga i Lillesand og ønsker oss nå en ny kollega!

Exbo Sørlandet AS ble etablert i 2004 og er en meglerkjede med kontorer i Mandal, Lyngdal, Kristiansand (Markens og Vågsbygd), Lillesand, Grimstad, Arendal, Birkeland, Evje og Hovden. Exbo Eiendomsmegling har siden oppstarten for 15 år siden vokst til å bli en betydelig aktør på Sørlandet. Fra 2017 har byens bank;  Lillesands Sparebank vært delvis eier av Exbo eiendomsmegling.

Exbo Eiendomsmegling er den lokale eiendomsmegleren som selger små og store perler over hele Sørlandet. Det er viktig for oss at du som skal jobbe hos oss også innehar stor kunnskap om Sørlandet og deler vår entusiasme over den flotte landsdelen vår!

Det er også ønskelig at du innehar en genuin interesse for boligsalg, serviceinnstilling utover det normale, et sterkt ønske om suksess, vilje og evne til å begeistre samt en positiv grunnholdning til livet.

 

Vi kan tilby den rette:

  • Spennende og varierte arbeidsoppgaver i et positivt og trivelig arbeidsmiljø.
  • Hjelp, støtte og opplæring til å bli blant de beste meglerne i bransjen.
  • Gode lønnsbetingelser og karrièremuligheter for de beste.

 

Vi søker etter etablerte og/eller nyutdannede eiendomsmeglere til vårt kontor i Lillesand. Det er ønskelig at søker har lokal tilknytning til Lillesand.

Exbo har et godt apparat for å lære opp nyutdannede meglere til å bli selvstendige meglere i løpet av kort tid. Exbo holder fokus på god faglig opplæring samt mye fokus på salgstrening med mer.

 

Skriftlig søknad sendes på mail til:Heidi C. Gabrielsen Kjedesjef i Exbo-Sørlandet AS hg@exbo.no