Exbo avdeling Arendal er en meget etablert meglerbutikk og selger mye boliger og fritidseiendommer i området. Vi er i dag et veldig bra team med 3 etablerte eiendomsmeglere. På grunn av at en av våre meglere skal ut i permisjon og økte markedsandeler, så har vi behov for å utvide teamet. Vi søker etter en backoffice (megler i team), i et års vikariat med mulighet for forlengelse/fast stilling. I tillegg søker vi etter en selvstendig megler, gjerne med erfaring.

 

Exbo Sørlandet AS ble etablert i 2004 og er en meglerkjede med kontorer i Mandal, Lyngdal, Kristiansand (Markens og Vågsbygd), Lillesand, Grimstad, Arendal, Birkeland, Evje og Hovden. Exbo Eiendomsmegling har siden oppstarten for 15 år siden vokst til å bli en betydelig aktør på Sørlandet.

Exbo Eiendomsmegling er den lokale eiendomsmegleren som selger små og store perler over hele Sørlandet. Vi setter pris på kolleger som lar seg begeistre av salg og resultater og hos oss skal det være korte beslutningsveier og gode påvirkningsmuligheter for alle ansatte.

Det er også ønskelig at du innehar en serviceinnstilling utover det normale, et sterkt ønske om suksess, vilje og evne til å begeistre samt en positiv grunnholdning til livet.

 

Vi kan tilby den rette:

  • Spennende og varierte arbeidsoppgaver i et positivt og trivelig arbeidsmiljø.
  • Hjelp, støtte og opplæring til å bli blant de beste meglerne i bransjen.
  • Gode lønnsbetingelser og karrièremuligheter for de beste.

 

Vi søker etter etablerte og/eller nyutdannede eiendomsmeglere til vårt kontor i Arendal. Søker må ha lokal tilknytning til Arendal.

Exbo har et godt apparat for å lære opp nyutdannede meglere til å bli selvstendige meglere i løpet av kort tid. Exbo holder fokus på god faglig opplæring samt mye fokus på salgstrening med mer.

 

Skriftlig søknad sendes på mail til: Heidi C. Gabrielsen Kjedesjef i Exbo-Sørlandet AS hg@exbo.no