I tillegg til samarbeidet med Lillesands Sparebank, er det inngått samarbeid med Søgne og Greipstad Sparebank for å kunne ha et banksamarbeid for alle Exbo`s avdelinger.

søgne greipstad

I bunn for samarbeidet ligger at vi har felles syn på hvordan gode kundeopplevelser skal skapes og felles ambisjoner om vekst i Søgne, Songdalen og omegn. Samarbeidet skal også komme kundene våre til gode, gjennom at vi utfyller hverandres kompetanse.

 

Exbo Sørlandet er en veletablert meglerbutikk etablert i 2004 og er en del av kjeden Exbo Sørlandet. Fra Exbo sitt kontor i Kristiansand/Søgne selges det boliger både i Kristiansand, Vennesla, Søgne og Songdalen. Exbo Sørlandet AS ble etablert i 2004 og er en privateid meglerkjede med kontorer i Mandal, Kristiansand, Vennesla, Lillesand, Grimstad, Arendal og på Hovden. Exbo Eiendomsmegling har siden oppstarten for 11 år siden vokst til å bli en betydelig aktør på Sørlandet.

 

Søgne og Greipstad Sparebank er en selvstendig lokal sparebank som ble etablert i 1863. Siden har banken utviklet seg i takt med endringene i lokalsamfunnet. Gjennom over 150 år har mange i Søgne og Songdalen hatt sparepenger eller lån i sparebanken. Det lokale næringslivet har hatt stor nytte av en bank som kjenner lokalmarkedet til fingerspissene. I dag er Søgne og Greipstad Sparebank en moderne bank med et bredt tilbud til privat- og bedriftskunder. Samtidig er banken stolt av sin historie og er fortsatt levende opptatt av å bidra til positiv utvikling i Søgne og Songdalen!

 

Vi ønsker å samarbeide om å vokse videre steg for steg og med fokus på det vi hver for oss kan best.