Isabel Bermudez Myhre startet i oppgjørsavdeling hos Exbo. Nå jobber hun som eiendomsmegler og er leder for Lillesandskontoret.

Det er hektisk og mye telefoner på kontoret til Exbo i Lillesand. Isabel har nettopp solgt en bolig før hun setter seg ned.

– Fortell om deg selv?

– Jeg er leder på Lillesandskontoret til Exbo. Jeg har jobbet i Exbo systemet i snart 5 år. Jeg begynte først i oppgjørsavdelingen. Så fant jeg ut at jeg hadde lyst til å gjøre noe annet og begynte etter hvert som eiendomsmegler. Det er jeg veldig glad for, og trives godt med det, forteller hun.

– Jeg har familie, bor på Fevik med mann og to barn på 5 og 3 år. På fritiden blir det mye familierelatert. Ellers er jeg glad i å reise, gå på tur og være sosial.

– Hvordan ser en arbeidsdag ut?

– Det varierer veldig. Som regel har jeg en avtale hver dag. Enten på morgen eller på ettermiddagen. Så sitter man på kontoret og følger opp kunder og lager prospekter og får ut boliger for salg.

Isabel Bermudez Myhre og Martin Olsen fra Exbo Lillesand gleder over et enda tettere samarbeid med Dina Helen Stendal og Lillesands Sparebank

– Hvorfor skal man velge Exbo?

– Vi i Exbo har godt humør, er serviceinnstilte og flinke til å selge. Derfor har vi den jobben vi har. Vi har byens beste beliggenhet så her får alle med seg boligene i vinduet. Vi er godt likt, er åpne mennesker og ledige i væremåten vår. Det tror jeg mange setter pris på.

– Hvordan samarbeider dere med banken før og nå?

– Lillesands Sparebank har kjøpt seg inn i Exbo. Det skjedde siste halvåret av 2017. Nå kommer vi tettere på banken og det setter vi stor pris på, fordi Lillesands Sparebank er jo byens største bank. Vi håper at samarbeidet kan bli kjempebra.

Vurderer du å selge boligen din, eller bare lurer på hva den er verdt? Ta gjerne kontakt med oss i Exbo Lillesand på tlf. 38 09 55 50 eller på epost: post@exbo.no