Exbo eiendomsmeglings kontor i Søgne med leder Lars Hauge i spissen, melder om en god start på det nye året. Til tross for snø og kulde så har det vært godt med besøk på visningene og det er mange som er på jakt etter å bytte bolig.

Nye E-39 bidrar til veksten i boligmarkedet

Søgne er et område i vekst og det er ventet at hele Søgne vil få et løft når ny E-39 står ferdig om noen få år. Det bygges mange nye leiligheter rundt om i Søgne og bare på Tangvall er det flere nye større leilighetsprosjekter som er igangsatt de siste årene. Tangvall sentrum er også i utvikling og vil bli bygget betydelig ut det neste tiåret. Flere nye boligområder som Åroshøyden, Kileneset, Pålsneset, Ausviga og Kjellandsheia er under utbygging og vil for det meste bestå av eneboliger og tomannsboliger. Felles for alle disse områdene er tomter med nærhet til sjøen og med gode sol- og utsiktsforhold.

Flotte turmuligheter og sørlandsidyll ved sjøen

Søgne byr på en skjærgård utenom det vanlige og det finnes utallige turmuligheter innenlands eller langs sjøen. Perler ved sjøen som Ny Hellesund og Olavsundet, Høllen med båthavn og Høllesanden, Årossanden og Helleviga er meget populære friområder og byr på et yrende folkeliv på sommerhalvåret. Store vann som Donevann og Kvernhusvannet er også trivelige områder med flotte turstier. Alt dette kun 15-20 minutters kjøring fra Kristiansand sentrum og ca. en halvtime fra Sørlandsparken eller Kjevik.

Høy omsetningshastighet

Det er over 4000 boliger i Søgne og 221 av disse ble solgt i 2018. Det er eneboliger og leiligheter som har dominert salgstallene med hhv. 46% og 38% av totalandelen solgte boliger, og omsetningshastigheten har ligget på ca. 100 dager. Gjennomsnitts kvadratmeterpris i Søgne i 2018 var kr. 27 800,- og gjennomsnittsboligen i Søgne kostet kr. 2 860 000,- dette året.

Vi i Exbo forbereder oss på en hektisk vår med mange boligomsetninger og en spennende hyttesesong!

Ta gjerne kontakt med oss dersom du vurderer å selge din bolig eller fritidseiendom, vi garanterer et godt tilbud! Du finner oss i lokalene til Søgne og Greipstad Sparebank.

Vi kan Søgne!