Exbo og Lillesands Sparebank med tettere samarbeid

– Vi har samme visjon, forteller eiendomsmegler Martin Olsen fra Exbo Lillesand

Han har jobbet i Exbo Lillesand i snart fire år og er svært interessert i språk, fotball og reise. Martin Olsen gleder seg over at Lillesands Sparebank har kjøpt seg inn i Exbo.

– Vi kjenner Lillesands Sparebank godt fra før, sier han.

– Fortell om deg selv?

– Jeg er eiendomsmegler i Exbo Sørlandet og har jobbet i Lillesand i 3,5 år. Jeg trives veldig godt her. På fritiden liker jeg veldig godt å reise og være sosial med venner. Fotball er en stor lidenskap og Manchester United og Start er lagene. Jeg er ganske fascinert av språk. Jeg snakker spansk og prøver å lære meg filippinsk og portugisisk. Det er veldig gøy å bruke det man kan når man reiser, forteller Martin.

– Hvordan ser din arbeidsdag ut?

– Det er mye kundeoppfølging. Gjerne med folk som har vært på visning dagen før. Jeg prøver å få inn bud og få tilbakemelding av folk som har vært på visning. Så jobber jeg med å få tak i folk som har lyst til å kjøpe bolig i området. Hvis de ikke er interessert i et objekt, så må man prøve å finne ut hva den personen er ute etter.

Isabel Bermudez Myhre og Martin Olsen fra Exbo Lillesand gleder over et enda tettere samarbeid med Dina Helen Stendal og Lillesands Sparebank

– Hvorfor skal man velge Exbo?

– Engasjement. Vi er veldig «på». Vi venter ikke på at de tar kontakt med oss, men vi følger dem opp. Vi er fremoverlente.

– Hvordan samarbeider dere med banken før og nå?

– Vi blir kontaktet av bankens kunder. De har vært i kontakt med en kunderådgiver i banken som ønsker verdivurdering eller salg. Og vi oppfordrer folk til å høre med Lillesands Sparebank for finansiering før man kjøper bolig. Banken er veldig flinke til å ta kontakt med en gang, sier han og legger til: – Vi har samme visjon.

– Hvorfor bør folk være stolte av Exbo og Lillesands Sparebank?

– Lillesands Sparebank er byens bank. Det er koselig personale både i Exbo og i banken. Det skal være en trygg og god opplevelse både hos oss og Lillesands Sparebank

Vi kan Lillesand ! Kontakt oss på 38 09 55 50 for en uforpliktende boligprat!