Går sammen om eiendomsmeglertjenester

Flekkefjord Sparebank og Exbo Sørlandet har inngått en samarbeidsavtale om eiendomsmeglertjenester i Lyngdal og Farsund. I dag møttes partene til en markering av det nye samarbeidet.

Exbo er en delvis privateid meglerkjede med ni kontorer på Sørlandet. Rett etter påske flytter firmaet inn hos Flekkefjord Sparebank, i bankens lokaler i Lyngdal. På denne måten ønsker partene å dra nytte av spisskompetansen begge har, på bank og på megling.

Kristoffer Munksgaard fra Flekkefjord blir ny avdelingsleder for Exbo Lyngdal og farsund.

– Flekkefjord Sparebanks avdeling i Lyngdal markerer nå treårsjubileum i slutten av mars, og vi er veldig glade for at vi nå har fått på plass samarbeidet med Exbo, som også skal sitte i våre lokaler, innledet adm. banksjef i Flekkefjord Sparebank, Jan Kåre Eie.

Avdelingsleder for Lyngdal og Farsund-området vil være eiendomsmeglerfullmektig Kristoffer Munksgaard fra Flekkefjord. Han kommer fra Exbos avdeling i Mandal, og er utdannet fra Høgskolen i Sørøst-Norge.

Fokus på gode kundeopplevelser

Flekkefjord Sparebank har et sterkt fokus på å skape gode kundeopplevelser, og har sammen med Exbo en klar ambisjon om å levere et trygt og godt tilbud til boligkjøper og selger.

Samlokalisering skal sikre at de kundene som ønsker partene som bank- og meglerforbindelse, opplever en enkel og mer effektiv prosess.

– Det er mange synergier mellom bank og eiendom, og vi ser frem til et godt og langvarig samarbeid med Exbo, sa Eie.

Exbo Sørlandet er en veletablert meglerkjede etablert i 2004. Siden oppstarten har de vokst til å bli en betydelig aktør på Sørlandet, med meglere som har lang erfaring fra bransjen. Felles for begge er blant annet målsetningen om å bidra til en positiv utvikling i distriktene.

– Flekkefjord Sparebank er lokale som oss og vi deler mange av de samme verdiene. Da anledningen for samarbeid dukket opp, så var det en attraktiv mulighet, sa Heidi C. Gabrielsen, kjedesjef Exbo Sørlandet AS.

Med flyttemønsteret mellom kommunene på Sørlandet, er det viktig å være lokalt tilstede, påpeker Gabrielsen. – Vi er fra før på plass i Mandal. Nå vil vi kunne dekke hele Sørlandet fra Arendal til Lyngdal!

Ta gjerne kontakt dersom du ønsker en gratis og uforpliktende verdivurdering av din eiendom! Kristoffer tlf: 982 80 347 eller på epost: kmm@exbo.no