At høstferien er en bra salgsuke er ikke noe nytt, men i år har den allikevel vært bedre enn på mange år! Svenn Erik Kvannes, som er avdelingsleder og megler på Hovden, har hatt en meget hektisk uke! «Ja jeg har løpt på mange titalls visninger i uken som har gått og det har resultert i nesten 1o salg bare i  høstferieuken» Vanligvis kommer salgene i ukene etter høstferien, men i år har det blitt mange handler allerede i høstferien. Vi ser at folk ønsker å sikre seg hytte før sesongen starter og vi selger både brukthytter og nyprosjekterte fritidsboliger forteller Svenn Erik.

Vestheisen Familiepark

Av nyprosjekterte fritidsboliger er det først og fremst byggeprosjektet Vestheisen Familiepark som det har vært mye interesse rundt. Her har vi lagt ut byggetrinn 2 i et populært og familievennlig fullservicesenter med direkte adgang til alpinanlegget. Leilighetsanlegget som får egen skøytebane, akebakke, trimrom med mer, har vært og er populært for barnefamiliene forteller Kvannes.

Ellers ser vi at de «vanlige» hyttene i prisklassen 3 – 4 millioner er de som går raskest å omsette selv om det absolutt er liv i markedet for eiendommene i høyere prisklasse sier Hovdenmegleren som forventer fullt trykk også de neste ukene. Mange har brukt høstferien til å orientere seg i de forskjellige områdene og bestemt seg for hvor de ønsker å ha hytte og tiden etter høstferien brukes ofte på å ordne finansiering før bud kan legges inn.

Hva vil folk ha?

Hva er folk på jakt etter? Der er folk heldigvis forskjellige sier en smilende Svenn Erik. Det som er veldig viktig for en kjøper kan være helt underordnet for en annen. Noen ønsker en beliggenhet direkte i tilknytning til alpinanlegget og restaurantene, mens andre er fokuserte på mer «landlig» beliggenhet. Felles for de aller fleste er at de ønsker kjørevei til hyttevegg, strøm og vann.

 

Exbo eiendomsmegling på Hovden ved Svenn Erik Kvannes, selger nesten halvparten av alle hytter på Hovden og kjenner dermed markedet meget godt!

Ta kontakt med oss for en uforpliktende hytteprat på 38 09 55 50