Hva er det beste med å jobbe i Mandal?

Her er det ikke bare en ting som er best, men totalpakken kan man si. Det å jobbe og bo i samme by er herlig og en fordel for meg siden jeg kjenner Mandal så godt. Skal jeg peke på noe, må det være å muligheten til faktisk å «labbe» ned til jobben, selv om det ikke skjer så ofte.

Avslør én ting om deg selv som kollegaene dine ikke vet?

Det blir ikke mange hemmeligheter når man jobber tett med kollegaene, men èn ting de kanskje ikke vet er at jeg har en trang til å låse dører. Om jeg glemmer at jeg har låst en dør eller ikke, får jeg litt panikk og kan gjerne kjøre til kontoret sent på kveldstid for å sikre meg at døren faktisk er låst. Jeg har enda ikke opplevd at jeg har glemt å låse, men drar allikevel for å få sjelefred. Det kan bli litt irriterende i lengden, kall det gjerne lette «tvangstanker». Det kommer nok fra barndommen da vi hadde det eneste huset på Malmø med låst dør, og har egentlig fulgt meg siden.

Hvordan jobber dere annerledes i Exbo eiendom i Mandal?

Med erfaring fra andre meglerkontor, så vil jeg si at vi er veldig flinke til å bruke markedsføring, både i avis og i sosiale nettverk spesielt. Vi har muligheten til å fokusere mye på hver bolig og ser behovene de forskjellige eiendommene har. Det at vi kan jobbe annerledes enn de fleste kontorer gir oss en stor fordel, og for oss er det viktig at oppfølging av alle kundene våre er i toppklasse.

Hva er ditt favorittrom i boligen din?

Stuen. Her har jeg alle mannfolks store drøm, nemlig et biljardbord plassert midt på stuegulvet!

Hva er drømmeboligen din?

Drømmeboligen min bor jeg i allerede! Det er et ekte Sørlandshus med sjarm og hage. I min barndom hadde vi aldri plen, så for meg var det et «must» å kunne se litt grønt på bakken. Jeg kan heller ikke leve et sted om jeg ikke kan se vann.

raymond