1. Hvis ikke du var eiendomsmegler, hva ville du ha valgt?

Det var eiendomsmegler jeg ville bli, så jeg har aldri tenkt på noe annet. Da jeg begynte mine to år på BI hadde jeg megleryrket i tankene. Det har alltid virket forlokkende.

2. Hvorfor skal folk velge Exbo? Hva gjør Exbo annerledes?

Exbo skiller seg ut. Først og fremst er vi synlige, både på internett og i avisen. Vi har en kul logo. Jeg synes vi er spesielt gode til å følge opp trendene og markedsføre oss godt. Vi er oppdatert og gjerne først med nye ting.

3. Hva er den dyreste boligen du har solgt?

Det må ha vært mens jeg jobbet som megler i Oslo. Da hadde jeg ansvaret for salg av et boligprosjekt i Bærum til rundt 100 millioner kroner.

4. Hva er det pinligste opplevelsen du har hatt som megler?

Jeg fikk litt sjokk under en befaring i Oslo i 1998. En splitter naken dame lukket opp da jeg ringte på døra. Det var ikke et syn jeg forventet og jeg måtte be henne ta på seg tøyet før vi kunne gjennomføre befaringen. Jeg ble der ikke så himla lenge.

5. Hvordan ser meglerbransjen ut om ti år? Blir meglerne overflødige?

Nei, det vil alltid være behov for en mellommann i en bolighandel. Det kan være selgere ønsker å ta deler av salget selv og at meglerrollen blir endret litt. De aller færreste vil være komfortable med å gjennomføre hele prosessen selv. Man må huske på at kjøp og salg av hus krever store transaksjoner og avgjørelser.

Jeg tror vi vil oppleve en økt digitalisering, noe som lage en enklere hverdag for både meglere og selgere. Det vil blant annet bli enklere å innhente nødvendige dokumenter når de kan hentes digitalt.