Adkomst

Se kart på finn-annonse eller kontakt megler for detaljert veibeskrivelse. Boligen er merket med EXBO til salgs-plakat og det vil bli skiltet med EXBO visningsskilt ved fellesvisninger.

Beliggenhet

Solrik og attraktiv beliggenhet øverst på Vedderheia i Søgne, i et nyere utviklet boligfelt med et bredt utvalg av boligtyper. Flere barnefamilier i området. Kort vei til barnehage, ballbinge, bussforbindelse, ungdomsskole med ballhall og barneskole. Lekeplass like ved boligen. Gang -sykkelavstand til Lunde med dagligvareforretning og bensinstasjon m.m. Ellers kort avstand til Tangvall med alle Søgnes fasiliteter. Gode rekreasjonsmuligheter i nydelige turterreng i nærområdet.

Tomt

Fellestomt på 4663 kvm.
Hver seksjonseier har ansvar for "sitt eget område" like utenfor sin leilighet. Sameiets tomt er bla. opparbeidet med en stor asfaltert gjesteparkering.

Adresse

Vedderheia 41
4642 Søgne

Informasjon

Adresse:
Vedderheia 41
4642 Søgne

Boligtype: Leilighet
Eieform: Eier (Selveier)
Soverom: 4
Primærrom: 105 m2

Finn ID: 171104247

Omkostninger

2 190 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
172,- (Pantattest kjøper)
585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
585,- (Tingl.gebyr skjøte)
7 100,- (Boligkjøperforsikring Legal 24 (Valgfritt))
54 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 2 190 000,-))
--------------------------------------------------------
63 192,- (Omkostninger totalt)
--------------------------------------------------------
2 253 192,- (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Matrikkelinformasjon

Kommunenr: 4204
Gårdsnr: 471
Bruksnr: 415

Parkering

Parkering like ved inngangsdøren. Gjesteplasser på sameiets tomt få meter fra boligen.

Reguleringsforhold

Reguleringsbestemmelser for Vedderheia i Søgne kommune.
Vedtatt av bygningsrådet 29.04.1987.
Reguleringsformål: Bolig.

Byggemåte

Se boligsalgsrapport. Trekonstruksjon på mur.

Innhold

Her har Exbo avd. Søgne gleden av å kunne presentere en stor og innholdsrik selveierleilighet over 2 plan. Endeleiligheten ligger fint til med meget gode sol- og utsiktsforhold.

Leiligheten har følgende innhold:

1.Etasje:
- Romslig gang med plass til oppbevaring av yttertøy og sko. Belegg på gulv og tapet på veggene. Sikringsskap med automatsikringer.

- Stor og luftig stue med god plass til både sofahjørne og spisestue. Vedovn. Laminat på gulv og tapet på veggene. Fra stuen er det utgang til den trivelige og meget solrike verandaen. Her er det flott utsikt mot syd, vest og nord og verandaen har sol fra formiddag til langt på kveld.

- Praktisk kjøkken med god skap- og benkeplass samt god plass til spisebord. Innredning fra Vårt Kjøkken. Laminat på gulv og tapet på veggene. Fliser mellom kjøkkenbenk og overskap.

- Stort bad med dusjkabinett, opplegg til vaskemaskin/tørketrommel, vask med baderomsinnredning og elektrisk avtrekksvifte. Badet har belegg på gulv og tapet på veggene. Varmekabler i gulv.

- 2 soverom av god størrelse. Begge rommene har garderobeskap som medfølger i handelen. Laminat på gulv og tapet på veggene.

- Bod ved inngangspartiet. Boden er på 5 kvm og har god plass til lagring/oppbevaring.

Loftsetasje:
- Gang

- Romslig soverom med garderobeskap. Parkett på gulv og panel på veggene.

- Loftstue / soverom med romslig knekott. Rommet er iht. byggetegninger godkjent som et soverom, men benyttes i dag som loftstue. Laminat på gulv og panel på veggene.

- Stor bod med laminat på gulv og panel på veggene.

- Kott

Standard

Takstmannens konklusjon:

Sammenfattet beskrivelse
Leilighet i flermannsbolig på Vedderheia i Søgne. Boligen er oppført i 2000. Det er utført vanlig vedlikehold i boligen. Boligen ble malt utvendig i 2019.
Det bør merke seg at boliger fra denne tiden er oppført med datidens krav og forskrifter som nødvendigvis ikke stemmer overens med dagens krav til konstruksjoner og utførelse.

Konklusjon tilstand
Boligen fremstår i ok teknisk stand. Den er vedlikeholdt og vurdert ut i fra alder og normal bruk. Noen bygningsdeler i fra byggeår kan ha behov for vedlikehold og normale oppgraderinger.
Noen slitasjemerker på gulvbelegget i badet. Noen bord i levegg utenfor inngangspartiet må byttes på grunn av råte. I utvendig bod er det litt utett rundt døren.
Litt vann kommer inn på gulvet. Det må utbedres.

Boligen varmes opp med: Strøm. Vedovn.

Det må gjøres oppmerksom på at rapporten ikke er et salgsprospekt, men en objektiv uavhengig vurdering av boligens tilstand.
Spørsmål om befaringen kan rettes direkte til utførende Takstmann på hverdager fra kl.09.00 til 16.00. Tlf 913 23180. Eventuelt send mail med dine spørsmål til henrik@energidoktoren.no. Hele rapporten må leses. Videre poster i rapporten er mer utfyllende.

Oppvarming

Elektrisk og vedfyring

Vei, vann, kloakk

Offentlig vei, vann og kloakk.

Offentlige avgifter

Kommunale avgifter utgjør kr. 3 813,- i faste gebyrer pr. år. Kommunale avgifter inkluderer eiendomsskatt på kr. 1 194,-.

Eiendommen har vannmåler og kostnad for vann/kloakk vil avhenge av forbruk. Kostnader for forbruk kommer i tillegg til de faste gebyrene.

Renovasjon kommer i tillegg og faktureres fra Avfall Sør. Dette beløpet varierer etter forbruk. Det er 4 terminer i året

Servitutter

På eiendommen er det tinglyst:

2001/1369-2/93 Erklæring/avtale
25.01.2001 Denne seksjon har tilleggsdel - areal.
Gjelder denne registerenheten med flere

2001/1369-3/93 Erklæring/avtale
25.01.2001 Panterett til sameiet for kr 10.000,- som sikkerhet for fellesutgifter
Gjelder denne registerenheten med flere

2001/1484-2/93 Bestemmelse om gjerde
26.01.2001 Kommunale rettigheter/påbud i henhold til
skjøte/festekontrakt

2001/1369-1/93 Seksjonering
25.01.2001 opprettet seksjoner:
snr: 3
formål: Bolig
sameiebrøk: 104/1480
Bestemmelser om tilleggsdel, se under servitutter.
Gjelder seksjon nr. 1,2,3,4,5,6,7,8,9,10,11,12,13,14,15 og
16
For øvrige opplysninger om grunndata, se den seksjonerte matrikkelenheten.

Ferdigattest/Midlertidig brukstillatelse

Ferdigattest foreligger, datert 04.02.2000

Finansiering

Vi anbefaler våre kunder å kontakte megler som kan formidle gode finansieringstilbud via Søgne og Greipstad Sparebank.

Boligkjøperforsikring

Å kjøpe en bolig er for de fleste den største økonomiske investeringen i livet og ikke noe du gjør hver dag. Vet du hvilke rettigheter du har som boligkjøper og vet du når du har et rettmessig krav dersom uforutsette problemer dukker opp? Boligkjøperforsikringen fra Legal 24 bidrar til å gi deg som kjøper en økonomisk trygghet og senker risikoen ved et boligkjøp. Legal 24 sine advokater er eksperter på eiendom og står klare til å hjelpe deg. Legal 24 dekker dine og eventuelt idømte saksomkostninger.

Energiattest

Leiligheten er energimerket og har fått energimerke . Energiattesten kan fås ved henvendelse til megler.

Ligningsverdi

Formuesverdi for inntektsåret 2018:
Som primærbolig: kr 599 618,-
Som sekundærbolig: kr 2 158 626,-

Fellesutgifter

Fellesutgiftene utgjør kr. 500 pr. mnd.

Dette dekker: Felles byggforsikring, brøyting, div. felles vedlikehold m.m.

Andre opplysninger

Hvitevarer medfølger ikke i handelen dersom ikke annet tydelig fremkommer i salgsoppgaven.

AS/IS KLAUSUL

Eiendommen selges som den er, jmf. avhendingsloven § 3-9.
Selgers risiko for eventuelle skjulte feil og svakheter ved eiendommen reduseres med dette i forhold til avhendingsloven.
Eiendommen har uansett en mangel, jfr. avhendingsloven § 3-9, dersom selger forsømmer sin opplysningsplikt etter avhendingsloven § 3-7 eller § 3-8. Det samme gjelder dersom eiendommen viser seg å være i vesentlig dårligere stand enn hva kjøper hadde grunn til å forvente ut fra kjøpesummen og forholdene for øvrig.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Det første budet skal inngis på budskjema påført budgivers signatur. I tillegg må budgiver ha legitimert seg. Senere bud kan inngis per e-post, SMS eller per fax til megler. Bud kan også inngis via budgivningsplattform på nett eller app. Velges denne løsning, er det ikke krav til å sende det første budet på budskjema. Megler skal så snart som mulig bekrefte skriftlig ovenfor budgiver at bud er mottatt.

Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen.
Megler skal, i den grad det er nødvending og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen. Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må ethvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Budforhøyelser bør derfor ha akseptfrist på minimum 30 minutter fra budet inngis.
Selger og kjøper har krav på å få utlevert kopi av budjournalen straks etter at handel er kommet i stand. Alle som har inngitt bud på eiendommen kan på forespørsel få en kopi av anonymisert budjournal etter at budrunden er avsluttet.
For øvrig vises det til Forbrukerinformasjon om budgivning , som er vedlagt salgsoppgaven.

Hvitvasking

Iht. Lov av 6. mars 2009 om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering er eiendomsmeglere pålagt å foreta legitimasjonskontroll av kunden og/eller eventuelle rettighetshavere til objektet. Dersom legitimasjonskontroll ikke kan gjennomføres, har megler plikt til å stanse transaksjonen. Dersom kjøper ikke medvirker til at legitimasjonskontroll kan gjennomføres, har megler plikt til ikke å gjennomføre det økonomiske oppgjøret mellom partene. Ved mistanke om at transaksjonen har tilknytning til en straffbar handling, kan megler stanse gjennomføringen av transaksjonen. Megler har dessuten plikt til å undersøke nærmere/melde ifra til Økokrim ved indikasjon på mistenkelige transaksjoner uten at selger og kjøper underrettes om dette.

Diverse

Det oppfordres til en grundig gjennomgang av vedlagte boligsalgsrapport/tilstandsrapport utført av Takstmann Henrik Løvdal, samt selgers egenerklæring.

Det gjøres oppmerksom på at plantegningene som ligger vedlagt prospektet er skissetegninger utarbeidet av Exbo og viser hvordan boligen er benyttet i dag. Tegningene er ikke målsatt eller juridisk bindende.

Det forutsettes at skjøtet tinglyses på ny eier. Hvis kjøper ikke ønsker en hjemmelsoverføring av eiendommen til seg, må det tas forbehold om dette i budet.

Sameiets vedtekter, husordensregler, referat fra siste generalforsamling og regnskap kan fås ved henvendelse til megler.

Kontakt

Lars Hauge

Bruk dette skjemaet for å sende en direkte melding til megler