Visning

Visning tirsdag 19/11 fra 1630 - 1730

Adkomst

Se kart i Finn-annonsen eller kontakt megler for detaljert veibeskrivelse. Det vil bli godt skiltet med EXBO visningsskilt ved fellesvisning.

Beliggenhet

Atraktivt og barnevennlig boligområde.
Justneshalvøya ligger nær både skog og vann (kort vei til både sjøen og Gillsvann samt flotte turstier).
Fra leiligheten er det ca 10 minutters kjøring til Kristiansand sentrum, og ca det samme til Sørlandsparken.
Nabolaget er godt tilrettelagt for barnefamilier med flere lekeplasser, barnehager, ungdomsskole og mange friarealer i nærheten. Boligen ligger meget flott til med gode solforhold. Nærhet til turterreng, sandstrand og flotte badeplasser i Gillsvann og Topdalsfjorden.

Tomt

Felles eiet tomt på 461 kvm.

Adresse

Røsslyngstien 34
4634 Kristiansand S

Informasjon

Adresse:
Røsslyngstien 34
4634 Kristiansand S

Boligtype: Leilighet
Eieform: Eier (Selveier)
Soverom: 2
Primærrom: 51 m2

Finn ID: 160660759

Omkostninger

2 150 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
172,- (Panteattest kjøper)
525,- (Tingl.gebyr pantedokument)
525,- (Tingl.gebyr skjøte)
53 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 2 150 000,-))
7 100,- (Boligkjøperforsikring Legal 24 (Valgfritt))
--------------------------------------------------------
62 072,- (Omkostninger totalt)
--------------------------------------------------------
2 212 072,- (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Matrikkelinformasjon

Kommunenr: 1001
Gårdsnr: 37
Bruksnr: 613

Parkering

1 biloppstillingsplass i felles carport løsning under selve bygget.

Reguleringsforhold

Eiendommen ligger under reguleringsplan for Justneshalvøya stadfestet 02.01.07, og er godkjent utnyttet til bolig.

Byggemåte

Se boligsalgsrapport

Innhold

Lys og moderne selveierleilighet!

Entré/gang: Fliser på gulv (med varmekabler), malte, slette vegger og himling.

Hovedsoverom: Parkett på gulv og malte, slette vegger og himling. Plass til stor garderobe.

Soverom nr. 2: Også her er det parkett på gulv og malte, slette vegger og himling. Varmekabler i gulvet.

Bad: Pent, flislagt bad. Badet inneholder veggmontert toalett, servant og dusjsone med dusjvegger. Opplegg for vaskemaskin. Innredning med slette fronter. Avtrekk via balansert ventilasjon. Oppvarming med varmekabel.
Malt himling.

Kjøkken: Innholdsrikt kjøkken fra Sigdal. Laminert innredning med slette fronter. Oppvaskkum i metall. Integrert koketopp, stekeovn og oppvaskmaskin. Åpen løsning for plassering av kjøleskap. Mekanisk avtrekk med avkast til friluft er montert over kokestedet. Parkett på gulv, med varmekabler.

Stue: Lys og romslig stue med god plass til både sofagruppe og spiseplass. Parkett på gulv og malte, slette vegger og tak. Varmekabler i gulvet.

Standard

Takstmannens konklusjon:

Selveierleilighet i flermannsbolig, oppført i 2010. Planløsning over en etasje. Oppvarming med vedfyring og ellers strøm. Leilighetens installasjoner og bygningsdeler er i all hovedsak fra byggeåret og fremstår med normal bruksslitasje. Boligen vurderes å være i normal teknisk stand i forhold til alder, og kan betraktes som vedlikeholdt. I forbindelse med befaringen ble det avdekket enkelte mindre avvik/tilstander, aktuelle forhold og mulig tiltak vises til i rapporten.

Hva kan ha betydning for deg som kjøper:

- Vedlikeholdt bolig
- Stedvis knirk i gulv

Kjøper har undersøkelsesplikt, og oppfordres derfor til grundig gjennomgang av fremlagt salgsdokumentasjon. Viktig at rapporten leses i helhet. Interessenter kan vederlagsfritt kontakte undertegnede ved eventuelle spørsmål vedrørende rapporten. Noe du lurer på? Ring 90 81 91 80 eller send mail til post@kibsgaardtakst.no, så tar vi en prat.

Lykke til på visning.

Oppvarming

Leiligheten varmes opp med elektrisitet og vedfyring. Varmekabler i alle rom unntatt i boden.

Vei, vann, kloakk

Offentlig vei, vann og kloakk.

Offentlige avgifter

Kommunale avgifter utgjør kr. 6 170,- pr. år. Kommunale avgifter inkluderer eiendomsskatt på kr. 2 080,-.
Det er 4 terminer i året.

Servitutter

På eiendommen er det tinglyst:

2009/919418-1/200 Erklæring/avtale
01.12.2009 Rett for kommunen til å anlegge og vedlikeholde ledninger m.m.
Bestemmelse om spillvann/drensvann/overvann/stikkrenner m.m.
Bestemmelse om radio-/TV-anlegg
Pliktig medlemskap i velforening/huseierforening
Bestemmelse om bebyggelse
Med flere bestemmelser
Overført fra: 1001-37/613
Gjelder denne registerenheten med flere

2010/732120-1/200 Seksjonering
27.09.2010 opprettet seksjoner:
snr: 1
formål: Bolig
sameiebrøk: 50/270

Ferdigattest/Midlertidig brukstillatelse

Det foreligger ferdigattest datert 16.05.2013.

Finansiering

Vi anbefaler våre kunder å kontakte megler som kan formidle gode finansieringstilbud via Søgne og Greipstad Sparebank.

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring. Selgers egenerklæring er en del av salgsoppgaven og bør leses før budgivning.

Boligkjøperforsikring

Å kjøpe en bolig er for de fleste den største økonomiske investeringen i livet og ikke noe du gjør hver dag. Vet du hvilke rettigheter du har som boligkjøper og vet du når du har et rettmessig krav dersom uforutsette problemer dukker opp? Boligkjøperforsikringen fra Legal 24 bidrar til å gi deg som kjøper en økonomisk trygghet og senker risikoen ved et boligkjøp. Legal 24 sine advokater er eksperter på eiendom og står klare til å hjelpe deg. Legal 24 dekker dine og eventuelt idømte saksomkostninger.

Energiattest

Leiligheten er energimerket og har fått energimerke . Energiattesten kan fås ved henvendelse til megler

Ligningsverdi

Ligningsverdi som primærbolig kr 581 796 per 2017
Ligningsverdi som sekundærbolig kr 2 094 464 per 2017

Fellesutgifter

Det betales ikke fellesutgifter i sameiet, kun felles byggforsikring. for denne leiligheten utgjør dette kr. 4 990,- pr. år iht selger.

Andre opplysninger

Pliktig medlemskap i velforeningen.

Hvitevarer medfølger ikke i handelen dersom ikke annet tydelig fremkommer i salgsoppgaven.

AS/IS KLAUSUL

Eiendommen selges som den er, jmf. avhendingsloven § 3-9.
Selgers risiko for eventuelle skjulte feil og svakheter ved eiendommen reduseres med dette i forhold til avhendingsloven.
Eiendommen har uansett en mangel, jfr. avhendingsloven § 3-9, dersom selger forsømmer sin opplysningsplikt etter avhendingsloven § 3-7 eller § 3-8. Det samme gjelder dersom eiendommen viser seg å være i vesentlig dårligere stand enn hva kjøper hadde grunn til å forvente ut fra kjøpesummen og forholdene for øvrig.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Det første budet skal inngis på budskjema påført budgivers signatur. I tillegg må budgiver ha legitimert seg. Senere bud kan inngis per e-post, SMS eller per fax til megler. Bud kan også inngis via budgivningsplattform på nett eller app. Velges denne løsning, er det ikke krav til å sende det første budet på budskjema. Megler skal så snart som mulig bekrefte skriftlig ovenfor budgiver at bud er mottatt.

Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen.
Megler skal, i den grad det er nødvending og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen. Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må ethvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Budforhøyelser bør derfor ha akseptfrist på minimum 30 minutter fra budet inngis.
Selger og kjøper har krav på å få utlevert kopi av budjournalen straks etter at handel er kommet i stand. Alle som har inngitt bud på eiendommen kan på forespørsel få en kopi av anonymisert budjournal etter at budrunden er avsluttet.
For øvrig vises det til Forbrukerinformasjon om budgivning , som er vedlagt salgsoppgaven.

Hvitvasking

Iht. Lov av 6. mars 2009 om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering er eiendomsmeglere pålagt å foreta legitimasjonskontroll av kunden og/eller eventuelle rettighetshavere til objektet. Dersom legitimasjonskontroll ikke kan gjennomføres, har megler plikt til å stanse transaksjonen. Dersom kjøper ikke medvirker til at legitimasjonskontroll kan gjennomføres, har megler plikt til ikke å gjennomføre det økonomiske oppgjøret mellom partene. Ved mistanke om at transaksjonen har tilknytning til en straffbar handling, kan megler stanse gjennomføringen av transaksjonen. Megler har dessuten plikt til å undersøke nærmere/melde ifra til Økokrim ved indikasjon på mistenkelige transaksjoner uten at selger og kjøper underrettes om dette.

Diverse

Det oppfordres til en grundig gjennomgang av vedlagte boligsalgsrapport/tilstandsrapport utført av Fredrik Kibsgaard samt selgers egenerklæring.
Det gjøres oppmerksom på at plantegningene som ligger vedlagt prospektet er skissetegninger utarbeidet av Exbo og viser hvordan boligen er benyttet i dag. Tegningene er ikke målsatt eller juridisk bindende.
Det forutsettes at skjøtet tinglyses på ny eier. Hvis kjøper ikke ønsker en hjemmelsoverføring av eiendommen til seg, må det tas forbehold om dette i budet.
Da det ikke eksisterer vedtekter eller husordensregler for sameiet, reguleres sameieforholdet ihht. Lov om Eierseksjoner av 1997.

Kontakt

Erik Johan Mathisen
Erik Johan Mathisen

Bruk dette skjemaet for å sende en direkte melding til megler