Visning

Ta kontakt for å avtale visning

Adkomst

Fra Kristiansand: Følg E-39 mot vest og ta av til høyre ved Brennåsen, mot Nodeland. Følg fv. 461 forbi Nodeland sentrum og sving til høyre og inn på Skinnarsmoen. Boligen er tydelig merket med Exbo til salgs-plakat. Det vil bli skiltet ved fellesvisninger.

Forøvrig se kartbeskrivelse på finn.no eller kontakt megler for veibeskrivelse.

Beliggenhet

Romslig og innholdsrik bolig fra 2009, beliggende i attraktivt og rolig boligområde bestående av småhusbebyggelser. Med hele 5 soverom og 2 bad, kan dette være drømmeboligen til enhver familie! Den romslige stuen og det flotte kjøkkenet må sees, her er det plass til bl.a. hyggelige sofaområder samt spisestue. Fra stuen kan man gå ut på den store, sydøstvendt verandaen, som byr på gode solforhold.

Kort vei til de fleste fasiliteter, bl.a. dagligvare, barnehage og skoler samt gåavstand til flere servicetilbud i Nodeland sentrum

Gode parkeringsmuligheter i carport, ellers på tomten.

Tomt

Eiet tomt på 768 kvm.
Opparbeidet med gressplen og sydøstvendt veranda med adkomst fra stue samt nyere nordvestvendt terrasse. Levegg går noe inn på naboens eiendom.

Adresse

Skinnarsmoen 41A
4645 Nodeland

Informasjon

Adresse:
Skinnarsmoen 41A
4645 Nodeland

Boligtype: Enebolig
Eieform: Eier (Selveier)
Soverom: 5
Primærrom: 142 m2

Finn ID: 137476498

Omkostninger

3 190 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
172,- (Panteattest kjøper)
525,- (Tingl.gebyr pantedokument)
525,- (Tingl.gebyr skjøte)
79 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 3 190 000,-))
9 900,- (Boligkjøperforsikring Legal 24 (Valgfritt))
--------------------------------------------------------
90 872,- (Omkostninger totalt)
--------------------------------------------------------
3 280 872,- (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Matrikkelinformasjon

Kommunenr: 1017
Gårdsnr: 110
Bruksnr: 651

Parkering

Carport samt parkering på tomten.

Reguleringsforhold

Eiendommen ligger i uregulert område under kommuneplanen - Vedtatt: 2012
Formål: Boligbebyggelse - nåværende.

Byggemåte

Se boligsalgsrapport.

Innhold

P-rom totalt: Stue/kjøkken, 2 bad, 5 soverom og gang

2.etasje: Stue/kjøkken, bad og soverom
Stue/kjøkken:
Meget romslig stue der det er veldig høyt under tak samt herlig belysning og store vinduer som byr på mye lys. Gulvene er lagt med nydelig bambusparkett, som er omtalt som både miljøvennlig og slitesterkt. God plass til flere sitteområder og dør ut til veranda med herlig solforhold.

Åpen planløsning inn til innholdsrikt Strai-kjøkken fra byggår. God plass til spisebord! Her er det også høyt under tak, noe som bidrar til romslig og luftig rom.

Bad: Flisbelagt bad fra byggår med toalett, dusjkabinett og heldekkende servant. Oppvarming med varmekabel.

Soverom: God plass til seng og oppbevaringsmøbler.

Opplegg for sentralstøvsuger under trapp.

1.etasje: Gang, bad og 4 soverom
Inngang/gang: Stort flisbelagt gang med lyse vegger. Pen trapp opp til 2.etasje.

Bad: Romslig flisbelagt bad fra byggår. Badet inneholder stor dusjkabinett med badekar, toalett og heldekkende servant. Opplegg for vaskemaskin og tilgang til vannfordelerskap. Oppvarming med varmekabel.

4 soverom: Hyggelige soverom malt i tøffe farger. Plass til senger og oppbevaringsmøbler.

Samt carport på 30 kvm og utebod på 6 kvm.

Standard

Takstmannens konklusjon:

Enebolig med carport oppført i 2009. Planløsning over 2 etasjer. Bygningen er utformet med saltak konstruksjon og tekket med betongtakstein. Fasader er oppført med bindingsverk utvendig kledd med stående kledningsbord. Grunnmurer av støpt betong. Boligen varmes opp med vedfyring og varmepumpe/strøm.

Bygningsmassen er hovedsakelig fra byggeåret. Installasjoner og overflater generelt fremstår med normal slitasje. Eiendommen er i normal teknisk stand og kan betraktes som vedlikeholdt under nåværende eiere.

Hva kan ha betydning for deg som kjøper:

- Vedlikeholdt eiendom

Kjøper har undersøkelsesplikt, og oppfordres derfor til grundig gjennomgang av fremlagt salgsdokumentasjon. Interessenter kan vederlagsfritt kontakte undertegnede ved eventuelle spørsmål vedrørende rapporten.

Noe du lurer på? Ring 90 81 91 80 eller send mail til post@kibsgaardtakst.no, så tar vi en prat.

Lykke til på visning!

Oppvarming

Strøm og vedovn

Vei, vann, kloakk

Offentlig vann og kloakk.
Privat vei fra fv.461 og inn i boligfeltet: Iht selger ca. kr 1000,- i 2018 for brøyting/strø.Beløpet kan variere.
Boligen har vannmåler.

Det er blitt informert at når det gjelder vedlikehold av overvann og vei, må alle husstander i nabolaget bære sin del av utgiftene og delta på dugnader som "overvannskomiteen" og Skinnarsmoen vel legger opp til. Ta kontakt med megler for mer info om dette.

Offentlige avgifter

Kommunale avgifter utgjorde kr. 12 940,- pr. 2018. Kommunale avgifter inkluderer eiendomsskatt, vann, avløp, brannsyn/feiing.
Vann og avløpsgebyret er regnet ut etter et forbruk vann med grunnlag på 150 m³. Blir forbruket mer må det betales tilsvarende mer, blir forbruket mindre betales tilsvarende mindre. Vannmåleren leses av en gang i året (i desember).
Pris pr. m³ vann: Kr. 12,95 inkl. mva + abonnementsgebyr
Pris pr. m³ avløp: Kr 15,85 inkl. mva + abonnementsgebyr

Renovasjon kommer i tillegg og utgjorde kr 3384,- i 2018. Dette beløpet varierer etter forbruk. Det er 4 terminer i året.

Servitutter

På eiendommen er det tinglyst:

2008/93472-1/200 Registrering av grunn
01.02.2008
Denne matrikkelenhet opprettet fra:Knr:1017 Gnr:110 Bnr:151

Ferdigattest/Midlertidig brukstillatelse

Det foreligger ferdigattest datert 10.05.2010

Finansiering

Vi anbefaler våre kunder å kontakte megler som kan formidle gode finansieringstilbud via Søgne og Greipstad Sparebank.

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring. Selgers egenerklæring er en del av salgsoppgaven og bør leses før budgivning.

Boligkjøperforsikring

Å kjøpe en bolig er for de fleste den største økonomiske investeringen i livet og ikke noe du gjør hver dag. Vet du hvilke rettigheter du har som boligkjøper og vet du når du har et rettmessig krav dersom uforutsette problemer dukker opp? Boligkjøperforsikringen fra Legal 24 bidrar til å gi deg som kjøper en økonomisk trygghet og senker risikoen ved et boligkjøp. Legal 24 sine advokater er eksperter på eiendom og står klare til å hjelpe deg. Legal 24 dekker dine og eventuelt idømte saksomkostninger.

Energiattest

Boligen er energimerket og har fått energimerke Oppvarmingskarakter Gul - Energikarakter C. Energiattesten kan fås ved henvendelse til megler

Ligningsverdi

Ligningsverdi som primærbolig kr 750 189 per 2017
Ligningsverdi som sekundærbolig kr 2 700 680 per 2017

Andre opplysninger

Hvitevarer medfølger ikke i handelen dersom ikke annet tydelig fremkommer i salgsoppgaven.

Det er blitt informert at når det gjelder vedlikehold av overvann og vei, må alle husstander i nabolaget bære sin del av utgiftene og delta på dugnader som "overvannskomiteen" og Skinnarsmoen vel legger opp til. Ta kontakt med megler for mer info om dette.

AS/IS KLAUSUL

Eiendommen selges som den er, jmf. avhendingsloven § 3-9.
Selgers risiko for eventuelle skjulte feil og svakheter ved eiendommen reduseres med dette i forhold til avhendingsloven.
Eiendommen har uansett en mangel, jfr. avhendingsloven § 3-9, dersom selger forsømmer sin opplysningsplikt etter avhendingsloven § 3-7 eller § 3-8. Det samme gjelder dersom eiendommen viser seg å være i vesentlig dårligere stand enn hva kjøper hadde grunn til å forvente ut fra kjøpesummen og forholdene for øvrig.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Det første budet skal inngis på budskjema påført budgivers signatur. I tillegg må budgiver ha legitimert seg. Senere bud kan inngis per e-post, SMS eller per fax til megler. Bud kan også inngis via budgivningsplattform på nett eller app. Velges denne løsning, er det ikke krav til å sende det første budet på budskjema. Megler skal så snart som mulig bekrefte skriftlig ovenfor budgiver at bud er mottatt.

Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen.
Megler skal, i den grad det er nødvending og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen. Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må ethvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Budforhøyelser bør derfor ha akseptfrist på minimum 30 minutter fra budet inngis.
Selger og kjøper har krav på å få utlevert kopi av budjournalen straks etter at handel er kommet i stand. Alle som har inngitt bud på eiendommen kan på forespørsel få en kopi av anonymisert budjournal etter at budrunden er avsluttet.
For øvrig vises det til Forbrukerinformasjon om budgivning , som er vedlagt salgsoppgaven.

Hvitvasking

Iht. Lov av 6. mars 2009 om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering er eiendomsmeglere pålagt å foreta legitimasjonskontroll av kunden og/eller eventuelle rettighetshavere til objektet. Dersom legitimasjonskontroll ikke kan gjennomføres, har megler plikt til å stanse transaksjonen. Dersom kjøper ikke medvirker til at legitimasjonskontroll kan gjennomføres, har megler plikt til ikke å gjennomføre det økonomiske oppgjøret mellom partene. Ved mistanke om at transaksjonen har tilknytning til en straffbar handling, kan megler stanse gjennomføringen av transaksjonen. Megler har dessuten plikt til å undersøke nærmere/melde ifra til Økokrim ved indikasjon på mistenkelige transaksjoner uten at selger og kjøper underrettes om dette.

Diverse

Det oppfordres til en grundig gjennomgang av vedlagte boligsalgsrapport/tilstandsrapport utført av Fredrik Kibsgaard, samt selgers egenerklæring.

Det gjøres oppmerksom på at interiørtegningene som ligger vedlagt prospektet er skissetegninger utarbeidet av Exbo og viser hvordan boligen er benyttet i dag. Tegningene er ikke målsatt eller juridisk bindende men kun ment som veiledende interiørtegninger.

Det forutsettes at skjøtet tinglyses på ny eier. Hvis kjøper ikke ønsker en hjemmelsoverføring av eiendommen til seg, må det tas forbehold om dette i budet.

Det er blitt informert at når det gjelder vedlikehold av overvann og vei, må alle husstander i nabolaget bære sin del av utgiftene og delta på dugnader som "overvannskomiteen" og Skinnarsmoen vel legger opp til. Ta kontakt med megler for mer info om dette.

Kontakt

Alexander Skarpeid Lindland
Alexander Skarpeid Lindland

Bruk dette skjemaet for å sende en direkte melding til megler