30 år og opprinnelig fra Gjennestad i Arendal. Studerte eiendomsmegling ved BI Stavanger og har 7 års praksis fra meglerbransjen.

1. Hvis ikke du var eiendomsmegler, hva ville du ha valgt?

Skilsmisseadvokat. Det virker spennende og her kunne jeg fort fått blod på tann. Jeg er sta og gir meg ikke før målet er nådd. Jeg innbiller meg at dette ville trigget meg på samme måte som et boligsalg gjør.

2. Hvorfor skal folk velge Exbo? Hva gjør Exbo annerledes?

Vi har fokus på å være den megleren med flest fornøyde kunder på Sørlandet. Det er viktig å gi det lille ekstra, slik at kunden sitter igjen med en god følelse når boligsalget er gjennomført.

Satsingen Exbo har gjort på sosiale medier har vært viktig. Vi ser at blant annet Facebook gir mange ekstra treff. Det er noe alle er inne på daglig.

3. Hva er den dyreste boligen du har solgt?

Det må være en eiendom jeg solgte i Stavanger for rundt 9 millioner kroner i 2007.

4. Avslør en ting som kollegene dine ikke vet om deg

Tja, vi pleier å fortelle det meste til hverandre. Jeg gikk på poledance-kurs helt til jeg brakk et par ribbein og så at den «karrieren» ikke var noe å satse på.

5. Hvordan ser meglerbransjen ut om ti år? Blir meglerne overflødige?

Jeg tror ikke meglerne blir overflødige. Det er viktig å ha en profesjonell part til å håndtere boligsalg. Det blir som å si at advokater er overflødige. Man har selvsagt rett til å forsvare seg selv, men de fleste vet at det er lite klokt.